Podd: Våra gyllene regler för att lyckas som företagare

Hitta kunden först – skapa produkten sen

Jesper: Bara börja med att göra någonting åt en kund – testa och utveckla din produkt efter vilken feedback du får av kunden – inte efter vad du tror att kunden vill ha.

Tom: Gör research och skapa ingenting innan du vet att en kund har uttryckt intresse för det.

Var en do’er och gör det på ditt sätt

Pelle: Läs inga fler tips på hur du borde göra saker. Sluta lära dig mer. Sätt dig i ett rum och tänk på vad du vill göra och hur du vill göra det. Bestäm dig för att göra någonting varje dag i en månad och sen kan du testa något annat om det inte fungerar – eller fortsätt med det som fungerar bäst och sluta med det andra.

Ge aldrig upp dina försök att hitta något som fungerar – ge upp det som inte fungerar

Tom: Jobba på det som ger resultat. Har din hemsida 1 besökare per månad borde du inte jobba på design av hemsidan, utan driva trafik till hemsidan eller något helt annat som faktiskt ger resultat.

Produkten är din marknadsföring

Jesper: Ålandsrabatten behöver ingen marknadsföring. Produkten säljer sig själv och marknadsföring är inbakat i produkten.

Köp tillgångar – sälj kostnader

Pelle: Spendera pengar på saker som genererar pengar. Adobe-paketet genererar pengar för Tom genom att hjälpa honom skapa film. Medan min hemsida www.helseogtreningssnakk.com kostar pengar och fyller ingen funktion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *